Orionin toukokuun tarjoukset -15%

Glukosamiini Strong 120 tablettia 19.64€  (0.16€/kpl)

(norm. 23.10€, 0.19€/kpl)

Vahva, täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste. Sopii kala- ja äyriäisallergisille sekä vegaaneille. Valmistettu Suomessa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton.

Vahva ja täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste. Sisältää 800 mg glukosamiinihydrokloridia, josta puhdasta glukosamiinia 665 mg.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Ei suositella alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Sunpro lasten herkänihonaurinkosuoja SK50 100 ml  16.07 € (107.13€/l)

(Norm. 18.90€, 126€/l)

Vain fysikaalisen suojan sisältävä aurinkosuojavoide lapsen herkälle iholle. Sininen luonnollinen sävy auttaa levitettäessä varmistamaan tasaisen suojan. Hajusteeton ja vedenkestävä koostumus. Sisältää ihoa hoitavaa auringonkukansiemenöljyä sekä rauhoittavaa bisabololia ja rosmariiniuutetta. Erittäin korkea UVB/UVA-suoja 50+. Deramtologisesti testattu.

Sunpro herkänihon aurinkosuoja SK30 150 ml 19.45 € (129.67€/l)

(Norm. 152.60€/l)

Hajusteeton ja väriaineeton aurinkosuojavoide erityisesti herkälle iholle. Kevyen ja hyvin levittyvän voiteen koostumuksessa on ihoa hoitavaa ja uudistavaa kreatiinia, joka auttaa korjaamaan auringon iholle aiheuttamia vaurioita. Korkea UVB/UVA-suoja 30. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Multivita Magnesiumsitraatti +B6 90 purutabl. ja 90 tabl. 13.55 € (0.13€/kpl)

(norm.15.70€ , 0,17€/kpl)

Purutabletiissa kahta eri makua, luonnollista greippiaromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti tai luonnollista sitruunamehujauhetta ja limearomia sisältävä raikkaan sitruksenmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Magnesiumsitraatti on hyvä hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi, sillä magnesium antaa lihassoluille energiaa, lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta. Suomessa valmistettu. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.

Multivita Magnesiumsitraatti +B6 90 tablettia helposti nieltävä tabletti sisältää 150mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia Magnesium tukee hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedoista, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Raskauden aikana sekä erilaisten suoliston alueen imeytymishäiriöiden yhteydessä (mm. keliakia)  magnesiumin tarve usein kasvaa. Ei sisällä laktoosia, hiivaa, gluteenia tai sokeria/makeutusaineita, soijaa tai liivatetta eikä eläinperäisiä aineosia.Suomessa valmistettu

 

Annostus: 1-2 tablettia vuorokaudessa, niellään runsaan nesteen kera