ORIONIN KESÄKUUN JA HEINÄKUUN TARJOUKSET -15%

Sunpro Herkän ihon aurinkosuojapuikko SK50 15g   8.10 € (norm.9.51€)

Hajusteeton, väriaineeton ja vedenkestävä aurinkosuojapuikko erityisesti herkälle iholle. Sisältää ihoa ravitsevaa ja pehmentävää sheavoita. Kätevä erityisen aurinkoherkille alueille kuten kasvoille, huulille, korvanlehdille ja olkapäille. Korkea UVB/UVAsuoja 50. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Sebamed Face & Body Wash pumppu ,Sebamed Hydrating Body Wash   ja Sebamed Olive Face & Body pesuneste   300ml  7.25€  (24.17 €/l)                    Norm. 8.50€(28.33 €/l)

Kesän parhaisiin hetkiin kuuluu huolettomuus ja hyvä olo. Sebamed-pesunesteet ovat hellävaraisia ja huolehtivat ihon omasta suojasta, myös päivittäisessä käytössä.

Sebamed Liquid Face & Body Wash on erittäin riittoisa pesuneste, joka sopii myös mökki- ja venekäyttöön: se puhdistaa myös suolaisessa vedessä! Klassikkotuote sopii myös herkälle ja ongelmaiholle.

Sebamed Hydrating Body Wash on mieto, kosteuttava ja hajusteeton pesuneste. Sen sisältämät pantenoli ja E-vitamiini kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Sebamed Hydrating Body Wash on saippuaton, silikoniton ja parabeeniton.

Sebamed Olive Face & Body Wash sisältää ihoa luontaisesti ravitsevaa oliiviöljyä. Se sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, niin kasvoille kuin koko vartalolle.

Aqualan L 200 g  9.25€ 46.25€/kg   Norm.10.90 € (54.50€/kg)

Koko perheen tehokosteuttaja Aqualan L pehmentää ihoa ja imeytyy nopeasti. Monikäyttöinen voide sopii myös meikinpoistoon ja voidepesuihin, joten se on erittäin kätevä ottaa mukaan matkalle. ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle.