Nivelten terveydelle!

 

 

Arhtro tuotteen ostajalle jumppakuminauha ja jumppaohjeen kaupan päälle!

 

 

 

Arthro Creme nivelvoide on kylmävoide kipeille ja turvonneille nivelille. Voide lievittää kipua, tulehdusta ja turvotusta nivelissä.

Arthro Cremen vaikuttavina aineina ovat kylmävaikutteiset mentoli ja eukalyptusöljy sekä nivelten hyvinvoinnille tärkeät ravinteet kondroitiinisulfaatti, glukosamiinisulfaatti ja MSM.

Voidetta hierotaan oireilevien nivelten alueelle 2-3 päivässä. Parhaan mahdollisen hoitotuloksen saamiseksi voidetta suositellaan käytettävän säännöllisesti vähintään yhden kuukauden ajan.

Ei suositella lapsille, raskaana oleville ja imettäville äideille. Diabeetikoiden ja alle 18-vuotiaiden tulisi keskustella lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä. Voide saattaa aiheuttaa oireita äyriäisallergisille. Pakkauskoko 120 g.  17.65€

Arthro Caps -kapselit sisältävät tutkitun Acti-Joint -yhdistelmän: glukosamiinia, kondroitiinia, hyaluronihappoa, polysakkarideja ja kollageeneja sekä C-vitamiinia. *) C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Suositeltava vuorokausiannos: 3 kapselia vuorokaudessa.

Ei sisällä hiivaa, sokeria, gluteenia tai laktoosia.

Sopii hyvin käytettäväksi yhdessä Arthro Creme nivelvoide  kanssa!

Pakkauskoko: 90 kapselia  25.50€